Diferit - Te Rog Nu Plange [De Vina El] Official Song
buna ziua.am stat cu un barbat 8 ani de zile fara sa ne casatorim,dar am o fetita cu el in varsta de 6 ani.acum 2 ani ne-am despartit pt ca nu lucra nici unde si eu eram singura care intretinea familia.dupa ce a baut si m-a tot amenintat ca ma omoara,am sunat un prieten cu masina sa vina dupa mine si sa mergem la politie sa pot sa imi iau fetita din casa in care stateam cu el.de mana cu politia am intrat in casa si mi-am luat fetita din pat unde dormea pt ca era ora 2 noaptea cand am plecat cu ea si m-am mutat cu ea la mama mea dar nu am depus plangere impotriva lui.anul trecut am venit in italia cu fetita,dupa ce am reusit sa il conving sa-mi faca actele necesare sa pot parasii tara cu ea.acum ea e aici la scoala si eu lucrez cu acte in regula,si el nu mai vrea nici cum sa imi mai faca actele sa o am pe fetita la mine,chiar daca el nu are nici un loc de munca sau o locuinta stabila unde sa o poata intretine.bani nici macar nu am cerut de la el pt fetita,doar sa-mi faca actele.vreau sa obtin custodia absoluta sa nu mai fiu nevoita sa apelez la el in fiecare an pt actele fetitei.am vb cu un avocat si mi-a spus ca daca vin inapoi in tara cu ea,nu mai pot sa plec cu ea inapoi in italia,decat daca am un ordin presedintial.imi puteti spune,va rog,de ce anume am nevoie sa obtin hartia asta?astept un raspuns cu nerabdare.va multumesc anticipat
Diferit - Te rog nu plange [De Vina El] Official Song
041b061a72